Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 julesandwich
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 julesandwich

Julesandwich

Julesandwich er fylt av julens restemat med juleskinke, appelsin og syltet kål og passer perfekt til julelunsj eller som en smårett i romjulen.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Syltet kål: Kok opp vann, hvitvinseddik, sukker og salt. Del kålen i tynne skiver og ha det i den kokende laken. La det putre i et par minutter før du siler av væsken og avkjøler til romtemperatur.
  • Sandwich: Start med å skjære to skiver kokt juleskinke.
  • Skjær så fileter av appelsinen på følgende måte; skrell appelsinen og skjær av alt det hvite, skjær fileter inn mot midten så du unngår å få med noe av det tynne skinnet.
  • Lag skiver av rødbet som du steker i smør og olje sammen med brødskivene i 2–3 minutter på hver side. 
  • Smør et godt lag med sennep på brødskivene og ha på skinke. Legg på kålen og dandér rødbetbitene og appelsinfilétene på toppen, og der har du en julesandwich. 

>> enda en blings med en smak av jul.

 

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme