Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 lefsebiter med lam og 17 lefsebiter med laks
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 lefsebiter med lam og 17 lefsebiter med laks

Fylte lefser

Fylte lefser med laks, snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre og rømme passer ypperlig som tapas.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Lefser med laks: Bland Snøfriskost med finklippet dill. Smør på lefsene.
  • Legg på tynne skiver av røkelaks og rull sammen. Skjær 4 cm brede biter på skrå og legg på et serveringsfat.
  • Lefser med lam: Skrell og skjær rødløk og purre i tynne skiver. Smør rømme utover begge lefsene.
  • Legg på et lag med rødløk, purre og fårepølse. Dryss over salt og grovkvernet pepper. Rull sammen lefsa og del i 4 biter før du legger dem på et serveringsfat.

Finn mer om samme tema:

3.6 / 5
10 stemmer