Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt

Rugbrødchips

Rugbrødchips er tynne, herlige chips skåret av grovt rugbrød og stekt i panne. Server gjerne med olivenmos, tapenade. Passer som snacks og til forrett med dip.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær brødet i så tynne flak som mulig. Bruk en kniv, en god ostehøvel eller mandolin.
  • Rist flakene i en varm og tørr stekepanne. Chipsen skal bli gyllen, ikke brent. Legg flakene på en rist for avkjøling.
  • Server med en teskje tapenade på.

Hva med å prøve en kesamdipp til rugbrødchipsene?

Finn mer om samme tema:

0 / 5