Oppskrift : Grove brød

Grovt havrebrød

Et velsmakende grovt brød bakt med havre. Veldig populært i matpakka!

Grovt havrebrød

Grovbrød med bygg og havre

Et kjempegodt grovbrød med bygg og havre. Diplombaker Arild Mellemsæther står bak denne oppskriften.

Grovbrød med bygg og havre

Bakerlandslagets byggbrød

Bygg inneholder de gode betaglukanene som vi bør spise mer av. Landslagsbaker Knut Hammeren står bak denne oppskriften.

Bakerlandslagets byggbrød

Bakerlandslagets havrebrød

Havre har en nøtteaktig smak som gir god smak på brødet. Landslagsbaker Erlend Løken Volden står bak denne oppskriften.

Bakerlandslagets havrebrød

Pull-apartbrød

Brød som kan dras fra hverandre etter steking. Resultatet er saftige og smakfulle brød som er supre enten til lunsj, lett middag eller på dessertbordet. Alt ettersom hva du ønsker å fylle det med. 

Pull-apartbrød

Rug- og speltbrød

Et godt grovt brød bakt med spelt og rug. Brødet er surdeigsbasert og bakes helt uten gjær. Maaris Kuuda står bak denne oppskriften som var en av finalistene i OBKs brødoppskriftskonkurranse 2014.

Rug- og speltbrød

Side: 1 av 4

Neste side

(22)