Oppskrift : Grove brød

Bakerlandslagets byggbrød

Bygg inneholder de gode betaglukanene som vi bør spise mer av. Landslagsbaker Knut Hammeren står bak denne oppskriften.

Bakerlandslagets byggbrød

Bakerlandslagets havrebrød

Havre har en nøtteaktig smak som gir god smak på brødet. Landslagsbaker Erlend Løken Volden står bak denne oppskriften.

Bakerlandslagets havrebrød

Pull-apartbrød

Brød som kan dras fra hverandre etter steking. Resultatet er saftige og smakfulle brød som er supre enten til lunsj, lett middag eller på dessertbordet. Alt ettersom hva du ønsker å fylle det med. 

Pull-apartbrød

Rug- og speltbrød

Et godt grovt brød bakt med spelt og rug. Brødet er surdeigsbasert og bakes helt uten gjær. Maaris Kuuda står bak denne oppskriften som var en av finalistene i OBKs brødoppskriftskonkurranse 2014.

Rug- og speltbrød

Eltefritt grovbrød

Et veldig godt eltefritt brød som er enkelt å lage. Kan fint lages uten kjøkkenmaskin. Geir Colin Paulsen står bak denne oppskriften som var en av finalistene i OBKs brødoppskriftskonkurranse 2014.

Eltefritt grovbrød

Havrebrød

Et godt, grovt og rundt brød bakt med fullkornshvete og havre. Vigdis Solberg står bak denne oppskriften som var en av finalistene i OBKs brødoppskriftskonkurranse 2014. 

Havrebrød

Side: 1 av 4

Neste side

(20)