Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 porsjoner

Pull-apartbrød på grillen

Pull-apartbrød på grillen er godt og enkelt å lage. Skjær brødet i skiver nesten gjennom, fyll med ost, pepperonipølse, hvitløk og urter og sleng det rett på grillen i folie.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland smør, hvitløk og urter godt sammen.
  • Del brødet i skiver nesten helt gjennom, men la det henge sammen i bunnen. Skjær osten i skiver med en ostehøvel.
  • Fyll brødet med urtesmøret, pepperonien og osten. Pakk inn brødet i et dobbelt lag aluminiumsfolie. 
  • Grill på indirekte varme i 15 minutter eller til smøret og osten har smeltet.
Fyll brødet med det du liker best og varier med flere typer ost. Kan også tilberedes på bål.

Prøv også grillede mysliskiver og arme riddere på grillen.

 

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

 

Finn mer om samme tema:

3.8 / 5
13 stemmer